Arbejdsplan 2012-2013


Medlemskommunikation:

Bestyrelsen vil fortsat prioritere at informere om foreningens aktiviteter og tilbud på foreningens web site http://fotoogfilm.org. Vi vil forsøge at udbygge informationen både på web sitet og på Facebook-profilen. Samtidig fortsættes og udbygges arbejdet i fællesnordisk regi og formandskabet vil herfra formidle information herom.  LFF skal i stigende grad benytte de relevante sociale medier som fx Slideshare og Flickr, der tiltrækker en bred skare af interesserede og ikke blot fra relevante ABM-institutioner. Derved kan vi understøtte vores profil og tilstedeværelse relativt enkelt.

 Seminaraktivitet

I 2012-2013 vil vi afholde endnu 2 seminarer/kurser med forskelligt indhold. Bestyrelsen vil fortsat arbejde videre med seminar/kursus formen og dermed være med til at skabe en platform, hvor institutionerne på tværs af ABM-organisationerne mødes og udvikles og styrke fagligheden omkring emner, der er knyttet til vores samlinger. Vi vil forsøge at udbygge samarbejdet med andre relevante organisationer og derved forankre vores aktiviteter i andre kredse end de allerede eksisterende.

 Bestyrelsen modtager i forbindelse med samtlige aktiviteter meget gerne forslag/ønsker fra medlemmerne omkring emner og tematikker, der optager sindene og ressourcerne rundt omkring. Pt. påtænkes seminarer og/eller kurser med ophavsretligt indhold måske kombineret med hands-on undervisning til 2013.

  Arbejdsgrupper

  • Rettighedsforvaltning – nu som arbejdsgruppe

Vi skal være mere synlige og vi skal måske være lidt mere aggressive, hvis det skal give mening. Under alle omstændigheder synes jeg vi skal have en arbejdsgruppe omkring dette essentielle emne, ikke mindst i lyset af de senere års udvikling. Vi skal forholde os til ACTA-aftalen, CC – Creative Commons og de forskellige formidlingsplatforme der findes og hvordan man/vi bedst udnytter dem og hvornår.

 Hvidbogsprojekt – skrinlagt!

 Det er ikke lykkedes bestyrelsen at få finansieret hvidbogsprojektet.

Projekt om udarbejdelse af et nordisk opslagsværk i håndtering af fotosamlinger – skrinlagt!

Projektet har vist sig ikke at være muligt at realisere, i stedet udvikler den nordiske netværksgruppe på et nyt projekt for sammen at planlægge og realisere en fællesnordisk konference omkring digitale strategier og bevaring.

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Landsforeningen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s