Bestyrelsesberetning & Arbejdsplan 2012/2013


I 2012/13 har bestyrelsen haft fokus på orientering om aktiviteter i relevante fora, opdateringer af vores web site og Facebook-gruppe samt afholdelse af to velbesøgte og indholdsmæssigt relevante seminarer/kurser i juni 2012 og januar 2013 for LFFs medlemmer og øvrige interesserede.

Bestyrelsesmedlemmernes travlhed i dagligdagen efterlader desværre mindre tid til bestyrelsesarbejdet end tidligere. Derfor har mødeaktiviteten i bestyrelsen været relativt lav og den primære kommunikation har været via mail og telefon. Vi vil dog fortsætte arbejdet på det hidtidige niveau så vidt muligt, men har ikke mulighed for at udvide aktiviteterne i indeværende arbejdsår.

I ABM-institutionerne og de øvrige relevante organisationer prioriteres ophavsret og afledte aktiviteter højt samtidig med at det stærkt forøgede fokus på formidling af digitaliserede samlinger tager medlemmernes tid. Det har vi i bestyrelsen valgt at adressere ved at fokusere på tilsvarende emner i vores mødediskussioner og i vores tilrettelæggelse af seminar og kursusindhold. Flere af bestyrelsens medlemmer sidder i relevante arbejdende udvalg og vi følger debatten og udviklingen på området nøje.

LFFs bestyrelse har i det seneste år (jvf. Bestyrelsesberetning 2011/2012) debatteret foreningens rolle som et mere politisk organ en del. Konklusionen på diskussionerne er indtil videre den, at det er vanskeligt for foreningen at deltage aktivt i mere politisk orienterede debatter, idet foreningen repræsenterer samtlige former for ABM-institutioner og dermed ikke kan have en entydig profil i forhold til en given politisk situation.

Foreningens formål må først og fremmest være af fagligt tilsnit og som sådan har foreningen besluttet primært at fokusere på at gøre medlemmer og andre interesserede opmærksomme på disse diskussioner og debatter samt problemstillinger; samt på de tilstedeværende holdninger i debatterne – og derudover tilbyde relevant fagligt indhold i form af kurser, seminarer og lignende for foreningens medlemmer.

På bestyrelsens vegne

Madeleine Schlawitz/formand

2013-05-05

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Landsforeningen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s