Skosmörja eller arkivdokument?


Om filmarkivet.se och den digitala filmhistorien.
Mediehistorisk Arkiv på Det Kongelige Bibliotek i Stockholm har for nylig udgivet en debatbog om filmarkiver i den digitale tidsalder. I bogen behandles en række principielle spørgsmål, som også kan have interesse her. Centralt står spørgsmålet: Hvilken rolle kommer filmarvkiver til at spille i fremtiden efter tilgængeliggørelsen af et stort digitaliseret filmmateriale? Bogen er redigeret af Mats Jönsson og Pelle Snickars, begge docenter i filmvidenskab. Den koster 150,- kroner (svenske) og kan bestilles på www.kb.se eller gennem internetboghandlere.
Læs mere her  

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Landsforeningen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s