Kulturhistorisk medieforskning i Lund 23-24 april 2013


Mediernas kulturhistoria är ett vittförgrenat fält som, på grund av att det driver fram en rikedom av empiriska och historiska exempel, måste tillämpa ett brett mediebegrepp. Det är inte bara så att alla medier är sociala medier; de har också alla en historia.

Med en tredje konferens i april 2013, vill vi just etablera arrangemanget som ett slags mediehistorisk plattform och återkommande samlingspunkt – och dessutom göra konferensen nordisk (med en plan att låta en fjärde konferens 2016 bli helt internationell).

Se mere her

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Landsforeningen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s