SEMINAR OM HÅNDTERING AV SKADET FOTOGRAFISK MATERIALE 11 – 12 MARS 2014


skadet_materiale

Seminaret skal bidra til forståelse av elementære bevaringsoppgaver som enkel rensing av fotografisk materiale, eller de første skritt for å redde fotografisk kulturarv, for eksempel etter en vannskade. Målgruppen er personale uten konservatorfaglig bakgrunn, eventuelt med konservatorbakgrunn fra et annet fagfelt. Tema i seminaret vil være skadetyper, skadeårsaker og mulige mottiltak som er mest relevant for fotografiske samlinger. Mulige farer, for personell, samling eller utstyr og tilrettelegging av arbeidsplassen og grunnleggende helsevern skal også behandles.

Se mere her.

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Landsforeningen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s