Bilder för framtiden


 

Hvordan skal biblioteker, museer og arkiver forholde sig til nutidens digitale billedstrøm? Kan man fastholde tidligere tiders indsamlings- og formidlingspolitik? Forandrer mulighederne for at indsamle, registrere og formidle sig så radikalt, at en helt ny agenda må skrives?
150 deltagere på konferencen Bilder för Framtiden diskuterede disse spørgsmål og meget andet på Nordiska Museet d. 25. og 26. april. Hele konferencen blev streamet, og der er mulighed for at høre alle oplæg og diskussioner på http://bilderforframtiden.blogg.nordiskamuseet.se/

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Landsforeningen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s